torstai 9. helmikuuta 2017

Ideariihi ja keskeneräisten töiden päivitys


Vaikka ideoita oma pää pursuileekin niin kaikki niistä eivät millään ole toteuttamiskelpoisia ja osa saa vielä muhia jossakin rauhassa odottamassa omaa aikaansa. Sillä välin tuskailen niiden töiden kanssa jotka ovat kesken tai niiden ideoiden kanssa joihin tulisi välittömästi kipinä tehdä työ loppuun aivan hujauksessa.
Kokosin kaikki keskeneräiset työni kasaksi, tai oikeastaan vain jatkoin sen vuoren päälle, mikä aina valtaa tyhjät tasot tässä talossa. Ihan kohtuullinen kasa niitä kertyikin. Langat onneksi yleensä pysyvät omissa laatikoissaan. Nyt pohdin mitä näistä kannattaa jatkaa ja mitkä menevät purkuun.
   Facebookin puolella muutamassa ryhmässä aion kysellä ideoita seuraaviksi lapas/sukkatöikseni ja jos tulee oikein hyvä ehdotus, toteutan sen ja ehdotuksen antaja saa sitten itselleen kyseisen työn.

Myös tähän postaukseen saa kommentoida  mikäli haluaisi nähdä oman visionsa/toiveensa mun toteuttamina sukkina tai lapasina :) Eli kirjoita kommenttiin ehdotuksesi ja laita mukaan sähköpostiosoitteesi niin otan yhteyttä mikäli lähden ehdotusta toteuttamaan.


3 kommenttia:

 1. Kärpässieni sukat,missä kärki olisi sienen lakki.

  VastaaPoista
 2. Viilasukat, missä mustia ja valkoisia raitoja. T: Ville

  VastaaPoista
 3. Tällainen logo olisi aika hieno sukissa tai lapasissa.

  http://www.soundi.fi/wp-content/uploads/old/soundi/record_review/Stam1na_Viimeinen+Atlantis_10415.png

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.