torstai 26. tammikuuta 2017

Käsityö 11: Irvikissalapaset, We're All Mad Here

Muutama päivä sitten iski hirveä ideajumi päälle. Vonguin sitä ystävälle facebookissa, selailin satunnaisia pinterest-kuvia ja sitten iski ahaa-elämys. Sain joululahjaksi mustavalkoraitaiset polvisukat mistä on tulleet ihan mun lempisukkani ja niistä tuli jokin mielleyhtymä Liisaan ihmemaassa ja Irvikissaan. Niinpä päätin lähteä tekemään Irvikissan hymyä.
En edes etsinyt valmista neulekaaviota tähän sillä mä aika usein haluan piirtää kaiken itse ja tehdä kaikesta oman näköistäni muutenkin.
Kudoin lapaset seiskaveikalla, puikoilla 3,5 ja 50 silmukalla ja ilman peukalokiilaa.
Lapasen selkämykseen tuli 26 silmukkaa ja se on myös kuvion leveys. Jälkikäteen korjailin vielä neulalla tekstejä sekä tein hammasraot, lopputulos voisi olla tasaisempikin, mutta ensimmäiseksi versioksi olen tyytyväinen.
Tämä kuva on sovellettavissa myös varmasti Nallelle, sukkiin, pipoon, tms. Itse teen tällä vielä jossain vaiheessa varmaan erimalliset lapaset kierrereunoin ja ilman joustinneuletta 14 s/puikko-versiona.
Nämä lapaset lähtevät lahjaksi ystävälleni, joka joutui kuuntelemaan ideaköyhyysvuodatustani tuona kohtalokkaana iltana jolloin aatos näihin lapasiin syntyi :D


Mustat hammasraot  kirjotaan mustalla langalla valmiin neulepinnan päälle jälkikäteen.


Oikomishoito rempallaan. Jokaisesta hymystä kyllä tulee omanlaisensa käsityönä.Seuraavaksi taistelen tuubihuivin ja ristipiston loppuun vaikka väkisin. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. We're all mad here ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.